010 - 497 07 77
info@enveloppenland.nl

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

Gevoerde enveloppen

Gevoerde enveloppen, mooi van buiten bijzonder van binnen! 

Enveloppenland heeft een zeer uitgebreid assortiment gevoerde enveloppen. Onze collectie is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Ideaal voor al uw creatieve uitnodigingen en wenskaarten. Uiteraard ia deze envelop ook in te zetten voor originele direct mailings.

Ons aanbod gevoerde enveloppen bestaat onder andere uit gevoerde enveloppen wit, gevoerde enveloppen zwart en gevoerde enveloppen kraft. Met deze speciale gekleurde binnen voeringen kunt u uw mailing onderscheiden van de rest. U kunt kiezen uit 8 aantrekkelijke uitvoeringen:  blauw, goud, groen, oranje, rood, wit, zilver en zwart. De kraft versie is beschikbaar in 2 verschillende voeringen: goud en zilver. Deze enveloppen zijn niet doorschijnend. De opvallende binnenvoering zorgt voor een extra luxe effect.

Het is ook mogelijk om de gevoerde enveloppen in bruin kraft te personaliseren. U kunt deze enveloppen laten  bedrukken met logo of huisstijl.  Bij Enveloppenland heeft u de mogelijkheid om kleinere oplages enveloppen te bedrukken. Bekijk de mogelijkheden voor bedrukken hier.

Ervaar de kwaliteit van Enveloppenland!

Wij overtuigen u graag van de kwaliteit van onze enveloppen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een gratis voorbeeld van onze gevoerde enveloppen bij ons aan te vragen. Benieuwd naar de diverse uitvoeringen? Bekijk de mogelijkheden in onze uitgebreide online shop en ervaar onze uitstekende service en snelle levertijd.


Wist u dat deze enveloppen ook bedrukt kunnen worden?
Wist u dat deze enveloppen ook geadresseerd kunnen worden?