010 - 497 07 77
info@enveloppenland.nl

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

Verzendkokers

Verzendkokers bestellen?

Verzendkokers zijn bij Enveloppenland.nl te verkrijgen in diverse soorten en maten. Kokers komen goed van pas bij het verzenden van diverse formaten papieren en posters. Papieren die niet mogen worden gevouwen kunnen zodoende op een veilige manier getransporteerd kunnen worden.

Over de verzendkokers in ons assortiment
De verzendkokers op Enveloppenland.nl zijn gemaakt van stevig karton. U heeft de keuze uit diverse formaten, variërend van 75 tot en met 1005 millimeter in lengte. Daarnaast kunt u kiezen uit modellen met verschillende afwerkingen, zoals bijvoorbeeld driehoekige of vierkante verzendkokers van enkel- of dubbelgolf. Naar welk type verzendskoker u ook op zoek bent, bij Enveloppenland.nl bent u aan het juiste adres. De keuze is erg uitgebreid en de prijzen zijn laag. Het is mogelijk om de kokers in kleine hoeveelheden te bestellen (+/- 25 stuks), maar ook grote bestellingen zijn mogelijk (480 of meer). Deze grotere oplages lenen zich bij uitstek voor bedrijven met grote orders.

Waarom uw verzendkokers bestellen via Enveloppenland.nl
Bij Enveloppenland.nl spelen zowel kwantiteit als kwaliteit een grote rol. Dit uitgangspunt vindt u niet enkel  terug in ieder product in ons assortiment, maar ook in onze dienstverlening. Via onze webshop plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling online. Het is mogelijk om op verschillende manieren te betalen. Indien deze geplaatst vóór 14:00 uur geplaatst is, kunt u uw verzendkokers al de volgende werkdag verwachten. Bij orders vanaf de €65 worden deze gratis afgeleverd. Bent u nog niet helemaal zeker van uw bestelling? Vraag dan een gratis proefvoorbeeld aan, of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het betreffende product.

Bekijk bovenaan deze pagina ons volledige assortiment aan verzendkokers!
Wist u dat deze enveloppen ook bedrukt kunnen worden?
Wist u dat deze enveloppen ook geadresseerd kunnen worden?