010 - 497 07 77
info@enveloppenland.nl

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

Kunststof verpakkingen

Kunststof verzendverpakkingen

Kunststof verzendverpakkingen
Enveloppenland heeft een groot assortiment en expertise op het gebied van kunststof verzendverpakkingen. Voor het netjes en passend verpakken van uw post heeft u keus tussen verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor “standaard” kunststof enveloppen van plastic of cellofaan. Deze zijn zowel transparant als ondoorzichtig verkrijgbaar. Naast de reguliere modellen verkopen wij ook paklijstenenveloppen en enveloppen met waarborg veiligheid. Uiteraard zijn onze kunststof verzendpakkingen niet enkel in envelop-vorm verkrijgbaar; u vindt bij ons ook gripzakjes en transparante zakken. Door het gebruik van ons praktische filtersysteem creëert u eenvoudig een overzicht van de modellen waar u naar op zoek bent.

Uw kunststof verzendverpakkingen bij Enveloppenland bestellen
Enveloppenland.nl is Europa’s grootste webshop in enveloppen en verzendverpakkingen. In aanvulling op ons grote assortiment staat ook klantvriendelijkheid hoog bij ons in het vaandel. Dit ziet u terug in onze snelle levertijden van (onder andere) onze kunststof verzendverpakkingen en een goed bereikbare klantenservice. Al onze medewerkers hebben bovendien een gedegen kennis van onze enveloppen en verzendverpakkingen, waardoor ze u goed kunnen adviseren. U kunt hen zowel schriftelijk als telefonisch bereiken voor gedegen advies.

Klantgerichtheid
Wij overtuigen u graag van de kwaliteit van onze verpakkingen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een gratis voorbeeld van een kunststof verzendverpakking bij ons aan te vragen. Erg handig dus wanneer u grotere hoeveelheden kunststof verzendverpakkingen nodig heeft. Bekijk de mogelijkheden in onze uitgebreide online shop en ervaar onze snelle levertijd.

Enveloppenland.nl helpt u graag verder bij het maken van een gedegen keuze. Bel voor meer informatie naar 010 - 49 707 77 of benader ons schriftelijk via info@enveloppenland.nl.
Wist u dat deze enveloppen ook bedrukt kunnen worden?
Wist u dat deze enveloppen ook geadresseerd kunnen worden?