Papieren draagtassenPapieren draagtassen31 juli 2020

Bedrukte papieren tassen

Papieren draagtassen
Maak de klantervaring compleet met onze bedrukte papieren tassen!

Hoe leuk is het om bij het verkopen van een product een gepersonaliseerde papieren tas mee te kunnen geven aan de klant? Vaak wanneer mensen gaan shoppen hebben ze een tas nodig om bijvoorbeeld hun kleding of spullen in kwijt te kunnen. Door bedrukte papieren tassen aan te schaffen speel je in op de behoeftes van de klant, maar ook op die van jezelf. Wat je er zelf uit kan halen is natuurlijk, naast een voldaan gevoel, een geheugensteun bij de klant waarbij ze elke keer aan jouw bedrijf denken bij het zien van de gepersonaliseerde tas.
 

Papier of plastic?

Op dit moment gebruiken veel winkels vaak gepersonaliseerde tassen van plastic. Dit is erg slecht voor het milieu doordat het overgrote deel niet correct wordt verwerkt. Het kan ook wel 400 tot 1000 jaar duren voordat zo een plastic tasje volledig is afgebroken. Door over te stappen naar onze papieren tassen ben je ecologisch bezig doordat ze recyclebaar zijn en dus niet schadelijk voor het milieu.
 

Ik wil een bedrukte papieren tas!

De bedrukte papieren tassen zijn natuurlijk niet alleen handig voor winkels, maar ook voor promotionele campagnes voor een bedrijf of als je gewoon een leuk tasje wilt meegeven! Onze bedrukte papieren tas is goed voor iedere situatie waar je iets extra’s van jezelf of je bedrijf wilt meegeven. Bestel de bedrukte papieren tassen gemakkelijk online in onze webshop en upload daar jouw logo of ontwerp!

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen