26 september 2019

Bent u al in de feeststemming?


De feestdagen lijken misschien nog ver weg, maar de tijd vliegt voorbij. Voordat u het weet, zitten we alweer met z’n allen rond de kerstboom. Kom alvast een beetje in de kerstsfeer met onze kerstproducten en bestel op tijd uw cadeauverpakkingen.  Zo voorkomt u een hoop gestress tijdens de hectische feestdagen.
 

Cadeauverpakkingen op maat

Ideaal als u een cadeau per post wilt versturen zijn onze brievenbusdoosjes. Deze cadeaudoosjes zijn er in diverse kleuren en zowel mat als glanzend te bestellen. Heeft u al onze cadeaudoosjes met kerstprint gezien? Perfect voor de Kerst! Keuze uit drie formaten en drie verschillende bijpassende bedrukkingen. Maar u kunt uiteraard ook uw eigen unieke cadeaudoosje bij ons laten bedrukken. Met een originele cadeauverpakking krijgt elk geschenk een persoonlijk tintje.
 

Feestelijke enveloppen

Heeft u de enveloppen voor uw kerstmailing al in orde? Laat ook dit niet op het laatste moment aankomen en begin alvast met oriënteren. U heeft een ruime keuze uit witte of gekleurde kerstkaart enveloppen in diverse formaten en met verschillende kerstprints. Ook luchtkussen enveloppen met een kerstbedrukking kunt u perfect gebruiken als cadeauverpakking. Gemakkelijk in gebruik en een feest om te ontvangen. Wilt u uw enveloppen liever zonder kerstprint? Kijk dan eens bij onze effen gekleurde geschenk enveloppen. Chique, elegante en smaakvolle enveloppen vindt u bij onze cadeau enveloppen, pouchettes enveloppen en presentatie enveloppen.

Hopelijk heeft u inspiratie op kunnen doen voor de aankomende feestmaand!

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 010-497 07 77 of via info@enveloppenland.nl


 

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen