2 november 2021

Bereidt u voor op Black Friday met deze tips!


Stuntdagen zoals Black Friday en Cyber Monday zorgen voor een piek in aankopen en orders. Bestel op tijd en wees ruim met inkopen om vervelende situaties in uw verpakkingen- en leverproces te vermijden.
 

Is uw verpakking klaar voor de aankomende Black Friday?

Maak van elke verzending een Black Friday feestje! Combineer onze voorbedrukte brievenbusdoosjes met ons vloeipapier met dezelfde bedrukking en maak zo uw verpakking compleet. Brievenbusdoosjes bedrukken met een eigen Black Friday ontwerp?  Alles is mogelijk bij Envelopenland.nl!
 

Black Friday enveloppen en verpakkingen

Liever een zwarte papieren draagtas of een zwarte luchtkussen envelop? Wij hebben een ruim assortiment aan zwarte enveloppen en verpakkingen waaruit u kunt kiezen!
 

Black Friday per post!

Zorg er voor dat uw Black Friday promotie er uit springt door directe post te gebruiken. Verstuur uw Black Friday flyers, cadeaubonnen en coupons per post. Onze enveloppen met Japanse sluiting zijn de perfecte oplossing hiervoor.
 

Voor stijlvolle presentatie kiest u SizzlePak

Perfecte decoratie voor uw Black Friday verpakking! Bescherm uw producten en maak van het uitpakken een feestje! Het opvulmateriaal is in 15 kleuren beschikbaar.

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen