15 april 2021

Enveloppenland.nl neemt de volgende stap



Facebook, LinkedIn, Twitter, wat hebben ze gemeen? Het zijn allemaal sociale media platformen die veel gebruikt worden voor de B2B markt. Waarom heeft Instagram dan nog steeds het imago niet boeiend te zijn voor B2B bedrijven? Instagram is, met een toename van 14%, één van de hardst groeiende platformen in Nederland. Volgens Instagram hebben zij maar liefst 25 miljoen zakelijke accounts. Vooral jonge en kleine ondernemingen maken intensief gebruik van Instagram, voor zowel de verkoop als de inkoop van hun producten.
 

Enveloppenland.nl op Instagram

Toen wij zelf ook naar de mogelijkheden gekeken hadden, kon een officieel Instagram account voor Enveloppenland niet meer uitblijven. Het is altijd een mooie uitdaging om nieuwe doelgroepen op nieuwe manieren aan te spreken. Met de naam @enveloppenlandnl hebben wij inmiddels al onze eerste posts geplaatst en dat smaakt naar meer!

Met de informele en visuele aard van het platform, denken wij dat het ideaal is voor ons als bedrijf. Het is een unieke kans om onze producten op een mooie wijze te tonen. Of het nu om een nieuwe productlijn gaat, zoals wij recent met onze paasverpakkingen hebben gedaan, of een mooie samenwerking met één van onze klanten. Instagram geeft ons de mogelijkheid onze volgers te inspireren. Verder willen wij hen op de hoogte houden van eventuele acties of nieuwkomers. Wat ons Instagramprofiel vooral onderscheidt van onze andere sociale media profielen, is dat wij volgers een kijkje achter de schermen willen gaan geven. Op deze manier kan jij zien wie je aan de lijn hebt gehad of wie jouw enveloppen bedrukt.
 

Onze visie

Aangezien wij nog niet zo lang bezig zijn, hebben wij momenteel nog geen groot bereik. Wij verwachten dit verder uit te breiden in de toekomst. Wij hebben ons voorgenomen wekelijks zo’n 5 posts te plaatsen, waar wordt afgewisseld tussen leuke producten, inspiratie, een kijkje achter de schermen en klanten. Dus mocht je dit lezen en ben je nog geen volger op Instagram? Ga ons dan snel volgen, zodat wij in de toekomst samen met jullie een leuke community kunnen oprichten!

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen