13 mei 2022

Er mag weer getrouwd worden!

Vele bruiloften en partijen zijn de afgelopen twee jaar helaas uitgesteld. Nu is daar eindelijk weer het moment dat we voorzichtig durven uit te kijken naar dat bijzondere moment, zonder allerlei corona beperkingen. De voorbereidingen zijn weer in volle gang! En dat merken wij bij Enveloppenland ook aan de aanvragen die binnenkomen. Van aanvragen naar trouwkaart enveloppen tot het bedrukken van bestekzakje. Geen aanvraag is ons te gek! In dit blog voor u de trouw musthaves van Enveloppenland op een rij.


Trouwkaart enveloppen

Als het om de uitnodiging gaat, dan ligt de focus vaak op de uitnodiging zelf en niet zozeer op de envelop. Vergeet niet dat de envelop de binnenkomer is en vraag uzelf af of de envelop uitnodigt om geopend te worden. Uitnodigingen zijn er in vele soorten en maten en daarom bieden wij een breed assortiment bijpassende trouwkaart enveloppen aan. Diverse thema enveloppen met leuke trouw designs. Verkrijgbaar in een witte of bruine kraft uitvoering in diverse formaten. Naast de thema enveloppen hebben wij ook kant enveloppen in het assortiment. Het met folie gedrukte kant geeft een luxe uitstraling en past perfect bij een bijzondere uitnodiging. Ook de enveloppen met Japanse sluiting en gevoerde enveloppen zijn zeer geschikt voor het versturen van een trouwkaart.


Gepersonaliseerde trouw enveloppen

Wilt u het design van de uitnodiging laten terugkomen op de trouwkaart envelop of wilt u de envelop een bijzondere finishing touch geven, dan is het bij Enveloppenland ook mogelijk om de trouw enveloppen te bedrukken met een eigen ontwerp. De ontwerper van de uitnodiging kan een drukbestand aanleveren of u kunt zelf gemakkelijk een ontwerp maken met onze online editor.


Trouwkaart enveloppen verdienen een bijzondere sluiting

U kunt de trouw envelop natuurlijk afsluiten door deze dicht te plakken met de gegomde sluiting, maar u geeft de envelop net even wat extra’s door te kiezen voor een mooie sluitsticker of een lakzegel. Een thema sluitzegel, sluitzegel met eigen ontwerp of een leuke lakzegel met hartjes afdruk. Voor ieder wat wils!


Wij nemen het adresseren graag uit handen

Bent u er helemaal over uit welke envelop het meest geschikt is voor de uitnodiging, dan is het tijd om na te denken over het adresseren van de enveloppen. Wij nemen het adresseren van de enveloppen graag uit handen, door deze voor u te printen. Het enige dat u nog hoeft te doen, is het aanleveren van het adressenbestand.


Alles in dezelfde stijl

Hoe leuk is het als u het ontwerp van de uitnodiging ook kan doorvoeren aan de dinertafel en in de bedankjes die u de gasten meegeeft? Ook dat kan bij Enveloppenland!



De beste tafelschikking met bedrukte kartonnen labels!
Labels die u bijvoorbeeld met een mooi lint of touw om de servetten kunt binden. Laat initialen van het bruidspaar op bestekzakjes drukken en maak hiermee de tafelschikking helemaal compleet.

Sluit de bijzondere dag af door de gasten te bedanken met een leuke goodiebag. Onze papieren draagtassen, papieren zakjes en blokbodemzakjes zijn hier zeer geschikt voor. Ook deze producten zijn te bedrukken met een eigen ontwerp. Op zoek naar opvulmateriaal om een presentje in te verpakken? Bekijk dan ons vloeipapier of het kleurrijke Sizzlepak eens.

Er komt iets nieuws aan! Wij zijn druk bezig met nieuwe designs van trouwkaart enveloppen. Benieuwd geworden? Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten!

Gaat u aan de slag met het organiseren van de mooiste dag van uw leven? Vier deze dag dan in stijl met de Enveloppenland trouw musthaves!

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Gerelateerde producten

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen