23 juli 2018

Fotografie must-haves vindt u bij Enveloppenland


Zoekt u enveloppen om afbeeldingen en foto’s in te versturen?
Zoek niet verder! Op Enveloppenland vindt u bijvoorbeeld onze mooie panoramavenster enveloppen tegen een scherpe prijs. Onze enveloppen met een panoramavenster zijn perfect te gebruiken om uw foto’s en afbeeldingen in te versturen.
Door het grote doorzichtige venster ziet de ontvanger meteen welke foto’s er in de envelop zitten.  De envelop is leverbaar in drie formaten, 110 x 220 mm (DL), 162 x 229 mm (A5) en 229 x 324 mm (A4), en sluiting door middel van een plakstrip.


Extra bescherming van uw foto’s


Zoekt u wellicht een steviger materiaal om uw foto’s en afbeeldingen in te verzenden? Dan zijn de bordrug enveloppen misschien iets voor u! De bordrug enveloppen zijn naast wit en bruin, ook verkrijgbaar in 6 opvallende kleuren en maken de ontvanger door hun felle kleuren meteen enthousiast. Ook hebben wij bordrug enveloppen met de tekst “Niet Vouwen!” in ons assortiment, zodat men er extra op geattendeerd wordt om zorgvuldig met uw verzending om te gaan!


Bewaar uw foto’s tegen daglicht!


De enveloppen met de opvallende Japanse sluiting zijn perfect om al uw foto’s in te bewaren. Door deze speciale sluiting zijn de enveloppen hersluitbaar, en dus gemakkelijk meerdere keren te gebruiken. De envelop heeft een mooie robuuste uitstraling door gebruik van stevig karton, en geeft de inhoud extra bescherming. Voor een dikkere inhoud is er de variant met zijvouw en dubbele rillijn in de klep. U heeft de keuze uit 8 verschillende formaten, en 4 kleuren: bruin, wit, rood en zwart.
Ook deze enveloppen zijn met panoramavenster te verkrijgen, in de kleur bruin!
 
 
U kunt bij Enveloppenland ook u uw enveloppen laten bedrukken, met uw logo, naam, boodschap etc. De enveloppen met panoramavenster zijn helaas niet te bedrukken!
Kijk op de shop voor meer info, of neem contact op met ons team: 010-49707 77
 

De bordrug envelop is aan de voorzijde gemaakt van stevig kraft papier en is moeilijk te buigen. Dit zorgt er voor dat uw foto’s of afbeeldingen niet beschadigt of gebogen kunnen worden.  De bordrug enveloppen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en zijn voorzien van een handige stripsluiting.

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Gerelateerde producten

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen