26 juni 2018

Gekleurde enveloppen - Het populaire alternatief voor traditionele enveloppen


Als u  een brief schrijft aan vrienden of familieleden, wilt u er vaak een persoonlijk tintje aan toevoegen en opvallen tussen de alledaagse post. Voor dergelijke gelegenheden zijn de gekleurde enveloppen ideaal van Enveloppenland.nl. Met gekleurde enveloppen geeft u de ontvanger niet alleen veel plezier, maar drukt u ook speciale waardering uit.
In de regel worden kleurrijke enveloppen uitdrukkelijk gebruikt voor privé-evenementen, maar zijn ze niet langer een uitzondering in de professionele wereld. Zakenpartners willen meer aandacht trekken met kleurrijke enveloppen en zo proberen ze zich te onderscheiden van de concurrentie. Gekleurde enveloppen wekken niet alleen belangstelling op, ze onderscheiden zich ook van traditionele witte enveloppen.
 

Gekleurde enveloppen voor speciale gelegenheden


Rode enveloppen, groene enveloppen, blauwe enveloppen of liever transparante enveloppen? Soms is het niet zo eenvoudig om een bepaalde kleur te kiezen. Het kan helpen om de juiste gelegenheid in gedachten te houden.
Heeft een van uw vrienden een baby gekregen of komt er een speciale verjaardag aan? Stuur uw boodschap dan in kleurrijke enveloppen! In onze webshop is er een groot assortiment gekleurde enveloppen voor geboorte- en verjaardagen. De meeste van onze enveloppen hebben een plakstrip zodat u uw wenskaarten veilig en gemakkelijk kunt verzenden.


Kerstboodschap verzenden?

Kerstmis is een gelegenheid voor velen om familieleden en vrienden een mooie groet per post toe te sturen. In dit geval zijn de kerstenveloppen ideaal van Enveloppenland.nl. Rode kerstenveloppen in mat metallic of liever klassieke modellen met subtiele kerstthema's? In onze webshop vindt u verschillende gekleurde enveloppen die uw kerstpost dat speciale tintje geven. Als u eenmaal de gewenste envelop heeft gevonden, is het slechts een kwestie van het juiste formaat selecteren.
 


Kleurrijke enveloppen - formaten en kleuren


Aangezien brieven in verschillende formaten worden gemaakt en vervolgens in verschillende enveloppen moeten worden verzonden, is het belangrijk om de juiste maat te selecteren. Zakelijke brieven, waarin vaak belangrijke documenten worden verzonden, mogen in geen geval worden gevouwen. In dergelijke gevallen zijn onze kleurrijke A4- en A5-enveloppen? ideaal om te voorkomen dat u de brief moet vouwen. Voor kortingsbonnen of geboorte- en verjaardagskaarten zijn de gekleurde enveloppen van de formaten C6 en C5 zeer geschikt. Bovendien zijn onze kleurrijke enveloppen gemaakt van gekleurd papier en zijn daarom aan beide zijden voorzien van de juiste kleur. Terwijl men bij privé-gelegenheden vaak de favoriete kleuren kiest, moet u er op letten dat bij zakelijke brieven de kleur bij de gelegenheid past.
  


Nieuwsgierig geworden?

Van enveloppen met gekleurd papier tot folie-enveloppen tot kleurrijke luchtkussenenveloppen en gekleurde stevige papieren zakken, in onze webshop vindt u zeker de juiste envelop! Bovendien zijn onze kleurrijke enveloppen van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Bovendien is het aan u of u de gekleurde enveloppen per stuk of in grote hoeveelheden wilt bestellen. Alle enveloppen zijn snel en eenvoudig online te bestellen.
Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 010 - 497 07 77 of via e-mail op info@enveloppenland.nl.




 

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen