24 september 2018

Milieuvriendelijke producten

1 reactie
 

Verbeter de wereld, begin bij jezelf!

Wie kent deze overbekende slogan niet?! Hij is natuurlijk op velerlei aspecten toepasbaar, maar zeker ook op het gebied van milieu. Iedereen heeft invloed op hoe we omgaan met het milieu. Enveloppenland.nl wil haar steentje hier graag aan bijdragen. Door u attent te maken op onze milieuvriendelijke producten, hopen we dat als u de keuze kunt maken, u dan kiest voor de verpakking waar u het milieu het minst mee beschadigd. En vergeet niet, alle kleine beetjes helpen!
 

Witte luchtkussen enveloppen

Één van ons meest verkochte product zijn de witte luchtkussen enveloppen, en deze zijn uitermate vriendelijk voor het milieu. Het papier (buitenzijde) is namelijk FSC gecertificeerd, dit houdt in dat de grondstof voor het papier voort komt uit verantwoord beheerde bossen. Buiten dit pluspunt, kan het kunststof (binnenzijde), gemakkelijk apart gescheiden worden van het papier. Deze witte luchtkussen enveloppen hebben we op voorraad met of zonder venster, en in diverse afmetingen.
 

Enveloppen uit gerecycled papier

Eigenlijk zeg de naam al genoeg, recyclen, het opnieuw gebruiken van materialen. Deze enveloppen bestaan uit gesorteerd en schoongemaakt papierafval, waardoor er minder nieuwe grondstoffen voor nodig zijn. En er dus minder bomen voor papier gekapt hoeven te worden. Onze gerecyclede enveloppen zijn:

- Gerecyclede wenskaart enveloppen
- Recyclede enveloppen (zwart, wit)
- Gerecyclede enveloppen zakelijk


Kunststof verpakkingen

Ook plastic kan heel goed gerecycled worden, net zoals bij het papier wordt het gesorteerd, schoongemaakt en samengesmolten tot nieuwe grondstof. Hiervan worden dan onder andere nieuwe kunststof verpakkingen gemaakt. Voorbeelden van zulke verpakkingen zijn:

- Plastic transparante zakken
- Transparante enveloppen plastic
- Verzendzakken


En zo zijn er nog vele overige milieuvriendelijke oplossingen te vinden bij Enveloppenland.nl.
Heeft u vragen over uw keuze, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord, en helpen u met plezier verder om uw milieuvriendelijke verpakking te vinden.
Want eigenlijk verbeter je de wereld niet zelf, de wereld verbeteren doen we samen!!

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

1 reactie


pim
22 mei 2019
Interessant dat er enveloppen zijn van gerecycled papier. Ik denk dat het belangrijk is om meer van dit soort innovatieve oplossingen te hebben. Het is voor postverpakking sowieso makkelijker om te recyclen omdat het papier gewoon in de papierbak kan.

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen