12 november 2021

Mogelijkheden met Japanse sluiting etiketten

Wat zijn Japanse sluiting etiketten eigenlijk?


Deze sluitingen bestaan uit twee bruine kunststof rondjes met een zwart katoenen koordje. Het is een chique manier om een brochure, boek of envelop dicht te maken door middel van het koordje om de twee rondjes heen te draaien. Door deze chique uitstraling worden ze ook wel notarissluitingen of notarisknopen genoemd.


Mogelijkheden met Japanse sluitingen


De Japanse sluitingen zijn niet alleen maar te gebruiken om brochures, boeken of enveloppen op een creatieve manier te sluiten. Er zijn talloze producten waarbij u deze bijzondere sluitingen kunt gebruiken. Wat dacht u van papieren draagtasjes of brievenbusdoosjes in combinatie met deze Japanse sluitingen? Ze geven het product extra attentiewaarde en zorgen voor trendy uitstraling. Door een Japanse sluiting te gebruiken kunt u het product vaker openen en sluiten. Dus ook nog eens zeer milieuvriendelijk door hergebruik!


Kant en klaar!


Uiteraard kunt u bij Enveloppenland ook terecht voor de kant en klare enveloppen met Japanse sluiting. Deze robuuste kartonnen enveloppen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en 4 verschillende formaten. Deze zijn, zoals de naam al zegt, allemaal al voorzien van een Japanse sluiting. Uitstekend te gebruiken voor allerlei uiteenlopende mailingen, promotionele gelegenheden of interne post.

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen