3 juni 2021

Nieuws, promoties en kortingen? Alles op 1 plek!


Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, bent u als eerste op de hoogte van alle acties en nieuwe producten van Enveloppenland.nl. Op deze manier mist u geen enkele actie van Enveloppenland.nl!
 

Uw eigen voorkeuren aangeven

Wij maken onze nieuwsbrieven speciaal voor u! U bepaalt de frequentie en uw thema’s. Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvangt u een kortingscode in uw inbox ter waarde van 5%. Deze kortingscode is uniek en kan maar één keer gebruikt worden.
 

Winacties en quizzen

Maak kans op leuke prijzen! Voor winacties en prijsvragen bent u bij Enveloppenland op het juiste adres. Wij proberen u regelmatig te verrassen en te vermaken met spelletjes en quizzen.
 

Extra promotie voor uw bedrijf?

Wilt u uw verhaal en ervaringen met ons delen en zo nog meer mensen bereiken en inspireren? Wij zijn op zoek naar succesverhalen voor onze nieuwsbrief en blog interviews. Interesse? Mail naar marketing@enveloppenland.nl en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen! 
 

Volgt u ons al op Instagram? 

Sinds een tijdje zijn wij ook daar te vinden! U krijgt als eerste de meest inspirerende foto’s en video’s te zien van onze producten! Maar u kunt ook een kijkje nemen achter de schermen om ons beter te leren kennen. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk foto’s met u te delen.



 

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen