15 juni 2018

Op naar de Zomer met deze drie nieuwe producten



Nu de feestdagen in de mooie lente maand weer achter de rug zijn, maken we ons op voor hopelijk nog mooiere zomermaanden! Helaas geen WK voor Nederland dit jaar, maar nu kunnen we ons in ieder geval in alle rust op onze welverdiende zomervakantie voorbereiden. Hebben we toch nog wat om naar uit te kijken!
De afgelopen maanden hebben we bij Enveloppenland zeker niet stilgezeten, we hebben weer aantal nieuwe producten aan onze collectie mogen toevoegen.


1) Hoe handig zijn deze papieren draagtassen?

Door de gevouwen bodem gaat er meer in dan u denkt! Beschikbaar in 4 formaten, in wit en bruin. Doordat ze van kraftpapier zijn gemaakt hebben ze een duurzame en eco vriendelijke uitstraling. Deze tassen zijn prima te bedrukken, maak gebruik van deze manier om uw bedrijf, boodschap etc in bekendheid te laten groeien!

 

2) Ook nieuw, en ook uitstekend te bedrukken zijn deze bruine luchtkussen enveloppen

De bruine luchtkussen enveloppen hebben we in twee grams gewichten; 80 grs. en 150 grs.
Door gebruik van het bruine kraftpapier wordt een hippe, retro look gecreëerd, waardoor uw verzending gegarandeerd opvalt! Personaliseer h’m en zorg voor nog meer publiciteit.


3) Perfect voor een zomerse kleurrijke mailing zijn onze nieuwe gekleurde luchtkussen enveloppen

Leverbaar in de kleuren, geel, oranje rood, groen en blauw.
Zeer geschikt om inhoud te verzenden die extra bescherming nodig heeft, en inzetbaar voor talloze doeleinden. Ook al schijnt de zomerzon misschien niet altijd in Nederland, van een mailing in deze vrolijke enveloppen wordt iedereen toch blij! Maak de ontvanger van deze gekleurde luchtkussen nog enthousiaster, door deze te voorzien met uw persoonlijke touch!

123
 

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen