PaasverpakkingenPaasverpakkingen15 maart 2021

Paasverpakkingen

Paasverpakkingen
Pak dit jaar eens uit met Pasen!

Of misschien beter gezegd, pak dit jaar eens IN met Pasen! Bij Enveloppenland hebben we een nieuw paasassortiment ontwikkeld. Speciaal om uw paasgeschenken of paaspakketten in te versturen of te overhandigen. Laat deze Pasen uw waardering eens zien aan uw werknemers, klanten en andere relaties. Het voorjaar maakt zijn intocht en iedereen heeft weer goede moed. Hou dit goede gevoel vast en een motiveer dit door een leuk paasgeschenk weg te geven.
 

Verpakkingen met paasdecoratie

Ideaal om uw paaspakket met de post te versturen zijn de brievenbusdoosjes en de witte luchtkussen enveloppen met vrolijke paasbedrukking. Combineer deze met het bijpassende vloeipapier om uw geschenkverpakking compleet te maken. Het vloeipapier kunt u gebruiken als opvulmateriaal maar ook als cadeauverpakking. Als u kiest voor persoonlijke overhandiging van het paascadeau maak dan gebruik van onze papieren paasdraagtassen. Vul deze bijvoorbeeld met de lekkerste chocolade of heerlijke paasstol en men zal zich zeker gewaardeerd voelen. Met onze paasstickers vrolijkt u onze gekleurde enveloppen al met een klein detail op en zal uw paasmailing nog beter ontvangen worden.
 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Geef uw paascadeau nog meer betekenis en zorg voor een persoonlijke touch. Voorzie de verpakking bijvoorbeeld van een speciale boodschap, uw eigen huisstijl of ontwerp uw eigen unieke paasdecoratie. Dit kan al vanaf 100 stuks. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem contact op met onze klantenservice voor al uw vragen!
Wij wensen u alvast mooie paasdagen toe!

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen