Vernieuwde webshopVernieuwde webshop18 oktober 2021

Welkom op onze compleet vernieuwde webshop

Vernieuwde webshop Met trots verwelkomen wij u op onze compleet vernieuwde webshop. Een webshop met een nieuw eigentijds design!
Na een proces van ontwerpen, ontwikkelen en testen, zijn wij tot een mooi eindresultaat gekomen. Door het optimaliseren van de categorie- en productpagina’s en het verbeteren van de bestelpagina’s kunnen wij u een nog betere shopervaring bieden.
Het ruime assortiment is nu beter te filteren met de keuzetool. Via de keuzetool, die te vinden is op de homepagina, kunt u het assortiment snel filteren door een kleur en/of formaat te kiezen. Ook is ons hoofdmenu opgesplitst in hoofd- en subcategorieën, waardoor u gemakkelijker op de gewenste productpagina uitkomt.
Steeds meer van onze klanten bestellen via mobiel of tablet. Het responsive maken van de webshop had voor ons dan ook een hoge prioriteit. Shoppen bij Enveloppenland doet u nu ook eenvoudig via uw mobiel of tablet!
Klik op uw gemak eens door onze vernieuwde shop. En komt u verbeterpunten tegen? Laat het ons gerust weten via info@enveloppenland.nl

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen