19 juli 2021

Veilig tijdens transport


Online verkoop explosief gestegen

Met de groei van het online verkoopkanaal het afgelopen jaar, zijn er 67% meer online aankopen gedaan in 2020! Dit is een mooie ontwikkeling voor veel bestaande winkels omdat het een extra route is om zowel huidige als nieuwe klanten te bedienen. Naast de gevestigde namen zijn er ook veel nieuwe “kleinere” ondernemingen opgericht in het afgelopen jaar en ook hier moet er goed worden nagedacht over het gehele verkoopproces inclusief levering aan de eindgebruiker!
 

Inpakken en versturen

Met de explosieve groei van het online verkoopkanaal is ook het aantal pakketten dat verstuurd wordt flink toegenomen. Dit vergt enige voorbereiding en het selecteren van de correcte methode van verzending is vaak 1 van de belangrijkste sleutels tot succes. Het moment wanneer iemand zijn of haar product eindelijk ontvangt moet natuurlijk een positieve indruk achterlaten! Om een goed idee te krijgen wat betreft de verschillende mogelijkheden zijn dozen, enveloppen, opvulmateriaal en overige verpakkingen van Enveloppenland het perfecte startpunt voor iedere onderneming.
 

Veiligheid boven alles

Tijdens het kiezen van de perfecte verpakking moet er gekeken worden naar het totaalplaatje. Een verpakking moet makkelijk zijn in gebruik, er goed uitzien en nog belangrijker, zorgen dat de producten veilig aankomen bij de klant. Iedereen heeft wel een keer in zijn of haar leven een pakket ontvangen waarbij de producten beschadigd zijn tijdens transport. Dit zal een nare nasmaak achterlaten en de klant zal mogelijk niet snel een herhaalaankoop doen.
 

Opvulmateriaal is de oplossing!

Om te voorkomen dat producten beschadigd raken is het dus belangrijk om onder andere het juiste opvulmateriaal te kiezen tijdens transport. Veel gekozen opties zijn het gebruik van papierwol of noppenfolie. Naast het beschermen van de inhoud, kan dit ook een mooi toevoeging zijn aan de totale beleving van de klant. Zo kan het opvulmateriaal van SizzlePak, dat beschikbaar is in verschillende kleuren, perfect aansluiten bij de branding van een bedrijf. Hier zal de marketing afdeling erg blij van worden!

De concurrentie op de online markt neemt toe, dus zorg ervoor dat ook transport goed wordt neergezet om een blijvende positieve indruk achter te laten bij klanten. Onderschat nooit de waarde van een goed verkoop traject van A tot Z!

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen