2 februari 2015

Besparen op uw verzendkosten?

Stel, u heeft een webshop en verstuurt regelmatig uw producten in een klassieke kartonnen vouwdoos. U betaalt dan automatisch het reguliere pakkettarief. Uitgaande van een pakket van maximaal 2kg betaalt u hiervoor maar liefst €6,95 per pakket.

Verstuurt u uw product in een envelop of brievenbusdoos, dan kan dit veel goedkoper zijn! Wanneer u uw product verstuurt in een envelop of brievenbusdoos kost dit in het geval €3,95. Dit scheelt dus al bijna drie euro verzendkosten op maar één bestelling. Onderzoek dan ook of uw product ook te verzenden is in een envelop of in een handige portokosten besparende brievenbusdoos.

Naast het feit dat het sturen van uw producten in brievenbusdoosjes kosten besparend is, heeft het nog een ander groot voordeel. Uw klanten hoeven niet thuis te blijven om te wachten op hun pakketje, de brievenbusdoosjes kunnen namelijk altijd worden bezorgt, omdat deze door de brievenbus van de ontvanger passen!

Tegenwoordig zijn brievenbusdoosjes in allerlei verschillende soorten te verkrijgen. Naast de standaard witte brievenbusdoosjes zijn de brievenbusdoosjes ook gekleurd te verkrijgen. Van mat gekleurde brievenbusdoosjes tot metallic glanzende brievenbusdoosjes. Op deze manier geeft u uw verzending meer uitstraling mee!

Naast de standaard witte luchtkussen enveloppen zijn er nog veel meer verschillende uitvoeringen beschikbaar. Deze beschermende verzendoplossing is zelfs in een mat metallic uitvoering beschikbaar! Benieuwd naar de goedkopere verzendoplossing ten opzichte van een klassieke vouwdoos? Bekijk het assortiment luchtkussen enveloppen en brievenbusdoosjes in onze webshop!

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Gerelateerde producten

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen