Vrolijke kerst enveloppenVrolijke kerst enveloppen22 oktober 2015

Vrolijke kerstgroeten met kerstenveloppen, kerstkaarten en meer!

Vrolijke kerst enveloppen
De herfstperiode is net begonnen en zo komt ook de kerst alweer dichterbij! Nog even geduld en dan kunnen wij de eerste adventsdeurtjes alweer openen en van de lekkere chocolaadjes genieten. Maar ook de kerstgroet aan de familie, vrienden en klanten hoort bij de kerstperiode. Het is handig om alles tijdig voor te bereiden en de kerstenveloppen al vroeg aan te schaffen.

Enveloppenland heeft 4 kerstwenstips om zo stressvrij mogelijk de kerstperiode in te gaan!

1. Kerstenveloppen en kerstenveloppen op tijd bestellen.
U wil uw leveranciers, klanten en collega’s mooie kerstdagen toewensen? Bereken het benodigde aantal wenskaarten en kerstkaartenveloppen en bestel uw producten op tijd. Dit voorkomt een hoop stress. Dit geldt speciaal bij individuele opdrachten, bijvoorbeeld bedrukte enveloppen voorzien van uw eigen logo!

2. Uw kerstwens zo mooi mogelijk verpakkingen met de juiste kerstverpakking.
Elke ontvanger vindt het leuk om een mooie kerstwens te ontvangen. Speciaal voor de kerstperiode is het leuk om een kerstgroet te ontvangen in een fraaie gekleurde envelop of een speciale envelop met kerstopdruk. Of wat dacht u van een speciale parelmoer gekleurde envelop of een opvallende adventsrode envelop? Met een bijzondere envelop met kerstopdruk zal de ontvanger de kerstgroet nóg meer waarderen. Verzend u breekbare producten? Dan is het leuk om een in plaats van een standaard witte luchtkussen envelop, een luchtkussenenvelop te kiezen met speciaal kerstthema.

3. Winterse geschenkverpakkingen voor de detailhandel.
Ook voor kleine producten zoals ingepakt snoepgoed, make-up of parfum kunnen tijdens de kerstperiode extra leuk verpakt worden. Speciaal hiervoor hebben we bijzondere kerstdoosjes in ons assortiment, deze kunnen speciaal voor in de detailhandel ingezet worden! Uiteraard zijn deze cadeaudoosjes ook voor uw webshop geschikt.

4. Correct gefrankeerd en verpakt, veilig afgeleverd.
Informeer uzelf op tijd over de actuele posttarieven bij verschillende pakketdiensten. Houd rekening met eventuele kerstdrukte wanneer u uw post gaat verzenden. Plan tijdig het verzenden van uw post en pakketten. Controleer ook uw voorraad van eventuele kantoor en magazijnbenodigdheden op tijd. Denk hierbij aan uw tape, etiketten en paklijstenveloppen.

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
010 - 497 07 77
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Heeft u een vraag over producten uit deze blog?

Klantenservice
ma t/m vr: 8:30 - 17:00 uur

Deel deze blog

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam Wordt getoond
Email Blijft verborgen